Let’'s Colour? Let’'s Colour!

|

Legyünk színesek?! IGEEENN! Mert nyár van, mert hőség van, attól még minden ember szereti a színes dolgokat. A szürke hétköznapokat, ha más nem, tedd Te színesebbé! A MagiCom kollégái is segítettek a XVIII. kerületi Pitypang Óvodának színesedni!

A Let’'s Colour Projekt már több évre visszamenő hagyományokkal rendelkezik, amely keretein belül Magyarországon "bármely közösség pályázhat, aki a környezetében lévő elszürkült, leromlott vagy csak egyszerűen színtelen közösségi térben található falfelületet szeretné színekkel újravarázsolni." - olvashatjuk a Let’'s Colour Egyesület honlapján a pályázati kiírást. A XVIII. kerületi Pitypang Óvoda is beküldte videóját a színesítő pályázatra, ami így kezdődött: "A pitypangos gyerekek álma, hogy színes egyéniségük az óvodájuk falán is tükröződjön." A gyerekek meg is nyerték a színes ovit, így 2015. július 24-én lelkes önkéntes csapat gyűlt össze a MagiCom kollégáival kiegészülve, hogy teljesítsék a nem mindennapi feladatot: közel 40 fokban lefesteni az ovi falait. A segítők olyan sokan voltak, hogy egymás hegyén-hátán festettek, viszont a jó hangulat adott volt: a pályázat kiírói megfelelő mennyiségű festékkel és eszközzel látták el őket, így a szürke pénteki napot valóban színessé varázsolták. Az óvoda munkatársai pedig annyi enni- és innivalóról gondoskodtak, hogy a szorgos munkáskezek gazdái nem szenvedtek az éhségtől és a szomjúságtól. Reméljük, hogy a gyerekek is ilyen jó kedvvel mennek majd augusztusban a megújult és megszínesedett oviba, és az arra járók arcára is mosolyt csalnak a színes falak!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.